Известие

Collapse
No announcement yet.

помагайте колеги 145 боксер парно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помагайте колеги 145 боксер парно

колеги помагайте... има ли някакъв чалум при свалянето на копчето за степените на духалката на парното??? свалих половината табло и пак не мога да стигна фо болчетата дето дурйат копчето помагаите!!!!

Свалят се лесно , просто си е малко повече играчка , аз онзи ден си ги свалях моите за да си сменя крушките . Най-добре оперирай с 2 отвертки ... като с едната просто придържаш от единия край на врътката , а с другата напъваш , ама леко , за да не ги счупиш ...
    Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super

Comment

мерси колега но с това се справих вече.... проблема е друг .. трябжа да сжаля цялото апаратче дето е... то е наи отзад сичките врътки и т.н..... ина4е коп4етата конзолката и половината табло са долу... но няма как да бръкна от зад да сжаля самото копче..

Comment

Най лестно е с клещи и едно парцалче да не драска и с едно рязко движение изкача
        ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
        Nissan Qashqai 2,0 140hp
        Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
        ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

хмм

колеги неможахте да ме разберете.... говорех за потонциометарчето дето стои отзад на конзолката с жилата.... свалих я с много зор и с няколко поражения по таблото ама нямаше начин... начи сега ми трябва въпросното потонциометарче защото моито е дало фира.... ако някой се сеща за какво говора и го има моля да ми пише.....

Comment

Аз също имам проблем с парното - работи само на последна степен, а освен това ми изчезна и осветлението на арматурното табло.

Comment

Working...
            X