If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги помагайте... има ли някакъв чалум при свалянето на копчето за степените на духалката на парното??? свалих половината табло и пак не мога да стигна фо болчетата дето дурйат копчето помагаите!!!!
Свалят се лесно , просто си е малко повече играчка , аз онзи ден си ги свалях моите за да си сменя крушките . Най-добре оперирай с 2 отвертки ... като с едната просто придържаш от единия край на врътката , а с другата напъваш , ама леко , за да не ги счупиш ...
мерси колега но с това се справих вече.... проблема е друг .. трябжа да сжаля цялото апаратче дето е... то е наи отзад сичките врътки и т.н..... ина4е коп4етата конзолката и половината табло са долу... но няма как да бръкна от зад да сжаля самото копче..
колеги неможахте да ме разберете.... говорех за потонциометарчето дето стои отзад на конзолката с жилата.... свалих я с много зор и с няколко поражения по таблото ама нямаше начин... начи сега ми трябва въпросното потонциометарче защото моито е дало фира.... ако някой се сеща за какво говора и го има моля да ми пише.....
Comment